silverfröet

Välkommen till min gröna värld

Ditt nya husapotek

Byt ut litegrann i taget och samla till ditt eget naturliga husapotek och ditt nya hälsovänliga hem.

Jag tycker det är skönt att handla nästan allt på ett ställe, och jag har valt Young Living.
Det betyder också att jag bara beställer 1 gång per månad då jag är med i något som kallas för Essential Rewards.
Ett s.k poängsamlarsystem där du får massor med härliga bonusoljor och andra nyttigheter. Du samlar också poäng som du sedan kan köpa dina favoritprodukter med.
I princip som att vara medlem i COOP.

Är du nyfiken att prova detta underbara företag så kontakta mig. Jag hjälper dig att registrera ett konto, och vill du dessutom gå med i det förmånliga Essential Rewards (autoship 1 ggn/månad) så fixar jag det åt dig. Läs mer här.
Vill du registrera medlemskapet själv så kan du ange mitt distributörs ID: 11676812, då får du en liten bonus och blir dessutom med i en superhärlig grupp där vi delar med oss av oljornas fantastiska egenskaper, hur vi upplever nya produkter och annat smått och gott.

Beställer du för första gången så kan jag varmt rekommendera start-kitet, då kan du välja en härlig diffuser på köpet. Läs mer om start-kitet här.

Exempel på en månadsbeställning och hur jag tänkt:
1. Har t.ex slängt alla värktabletter – använder istället bl.a pepparmyntsolja, lavendel, rosmarin och Deep Relief.
2. Bytt ut mitt frätande diskmedel – och har börjat använda YL´s Thieves/Lemon diskmedel som alternativ.
3. Slutat köpa juicer fulla med socker – bytt ut dessa mot ett läskande glas vatten på morgonen med 2 droppar citronolja istället. Vill man variera sig så kan man alltid använda grapefrukt, pepparmynta, apelsin
4. Slängt alla kemikaliska schampon och balsam – införskaffat lavendel/mintschampo, helt fria från gifter.

Rosmarin, Deep Relief, Thieves/lemon diskmedel, Apelsin, Schampo- och balsam kostar totalt ca 1060kr
I detta fall samlade jag dessutom ca 100pv (poäng) och vid dessa höga poäng så brukar man dessutom få någon form av bonus, ofta en eterisk olja.

Här tänker du kanske, men oj vad dyrt!
Men nej, det är det egentligen inte. Först och främst så kommer du att kunna använda dina eteriska oljor i flera månader… Dom är otroligt dryga.
Och för att inte tala om hur bra din skalp och ditt blodomlopp kommer att må av att inte gnugga in onyttiga schampo-ämnen i huvudet. Och Young Livings schampon är så pass bra så jag betalar gärna en liten extra slant.
Sen kommer vi till underbara Deep Relief roll-on, ett litet mirakel i en 10ml´s flaska – gör underverk. Är inflammationshämmande och muskelavslappnande, har du ont i nacken så kan du dutta ytterst lite på det ömmande området så lättar värken – nu kan jag ju bara prata för mig själv, men på mig hjälper det.
Har jag värk i knäet så rollar jag litegrann där det gör ont, blir först lite kyligt och sen lättar smärtan. Easy piecy 🙂 Vid huvudvärk använder jag mest Rosmarin och Pepparmynta. Duttar lite på tinningarna och uppe på huvudet, it´s like magic. Pepparmynta lindrar också vid illamående.

Vill du läsa mer om detta, kolla på mitt inlägg Byt ut mot miljövänligt

Kommentarer inaktiverade.