silverfröet

Välkommen till min gröna värld

Aromaterapi smycke

Jag gick en kurs i medial- och andlig utveckling hösten 2016.
Det var så otroligt intressant och har så gärna velat fortsätta med det jag fick lära mig där.
Har inte riktigt hittat mitt sätt att jobba med detta – förrän nu.
Jag kombinerar det helt enkelt med det som står mig närmast om hjärtat, mitt smyckes, ört- och naturintresse.
Solklart 🙂

När du beställer detta speciella aromaterapi smycket av mig så får du medial vägledning där jag oftast frågar naturen om råd. Till hjälp har jag ett par speciella orakelkort som jag använder ibland, men för det mesta går jag helt enkelt ut i skogen och får till mig det som ska förmedlas.

Men hur är detta möjligt, tänker du nu? Jag har ju aldrig träffat dig!
Nej, men det är också det som gör det så fantastiskt, att det oftast är på distans det blir bättre.
Träffas man öga mot öga så kan man ofta bli lite påverkad och styrd av det ”yttre”, så jag vägleder gärna på distans.

And we are all connected.

Efter jag fått till mig det som ska förmedlas så kommer också en eller flera eteriska oljor att väljas ut. Dom kommer jag att droppa i ditt glas smycke.

Eteriska oljor används i aromaterapin för att stärka vårt immunförsvar, vår livskraft, balanserar oss och ger oss positiv energi. När oljorna inandas tas de snabbt upp i blodet. Två luktnerver går rakt in i hjärnan och påverkar framför allt det limbiska systemet eller reptilhjärnan som man brukar kalla det. Det limbiska systemet har stor påverkan på våra känslor och instinkter.

Och det finns absolut inget farligt med detta – det värsta som kan hända är att du en dag helt plötsligt inte har någon olja kvar i ditt smycke. Men då kan du bara fylla det med din älsklingsdoft.

Jag kommer att skicka med ett brev där jag skriver om vad jag fått till mig, det kommer inte att bli någon novell -men några ord och goda råd på vägen.
Förklarar också vilken/vilka oljor du fått i ditt smycke och varför jag valt dessa.

Ha en underbar dag!

Kommentarer inaktiverade.